RV Staphorst

 
 
 

Eventing Emmeloord. Een internationaal evenement waar topsport centraal staat: bekende ruiters uit binnen- en buitenland verschijnen aan de start in het uitgestrekte Kuinderbos.

 

Voor meer informatie kunt  u een kijkje nemen op onze website (http://www.eventingemmeloord.nl)

of Facebookpagina. https://www.facebook.com/eventingemmeloord

 

 
 
 
 

Op dinsdag 13 september 2016 zijn de binnenbakken bezet ivm de selectie dressuur voor JSP regio Drenthe
 
Op zaterdag 17 september 2016 zijn de binnenbakken bezet ivm de koeienkeuring
 
 

 

Reglementswijziging per direct ( 26 juni 2015) voor de maatregelen bij een verkeerde enting in het paspoort.

De KNHS heeft daarom besloten per direct de maatregel bij deze gevallen te wijzigen. Een fout levert geen diskwalificatie meer op voor de betreffende wedstrijd van de controle! Om op de volgende wedstrijd te mogen starten moet de ent- en/of meethistorie wel aantoonbaar in orde zijn gemaakt. Alleen als er geen paardenpaspoort getoond kan worden en indien er geen enkele enting in het paardenpaspoort is opgenomen moet de combinatie wel worden gediskwalificeerd.

Wat zijn de wijzigingen in de regels?

  • De verplichting om een startpas te tonen vervalt (artikel 47 lid 2 sub a Algemeen Wedstrijdreglement).
  • Bij vermeldingen van de entingen in het paardenpaspoort is het, in plaats van het plakken van de batchstickers van de entstof in het paspoort, ook toegestaan dat het serie/batchnummer van de entstof door de dierenarts die de enting heeft toegediend is genoteerd (aanvulling artikel 47 lid 3 sub d Algemeen Wedstrijdreglement, conform FEI-regels).
  • Als een deelnemer niet aan de bepalingen van artikel 47 lid 3 en 4 van het Algemeen Wedstrijdreglement voldoet wordt hij/zij met het betreffende paard niet gediskwalificeerd op de betreffende wedstrijd, maar wordt de overtreding afgedaan als administratief verzuim. De deelnemer mag met het betreffende paard wel op de wedstrijd starten met dien verstande dat starten op een daaropvolgende wedstrijd pas weer is toegestaan nadat alsnog aan de eisen uit artikel 47 lid 3 en 4 is voldaan.
  • Indien in het paardenpaspoort geen enkele entinghistorie is opgenomen (het paard is nog nooit geënt) wordt de combinatie gediskwalificeerd van (verdere) deelname aan de wedstrijd, of alsnog uit de uitslag verwijderd, hetgeen tevens dient te wordt aangegeven op het protocol en de uitslagenlijst (aanvulling artikel 47, lid 6)
 

 

Op dinsdagavond 22 april 2014, tijdens de ledenvergadering, heeft de Rijvereniging Frans Berings bedankt voor 40 jaar parcours bouwen

 |  | 

Copyright © 2016. RV Staphorst.